Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

ТОВАРНА БІРЖА «КОНТРАКТ» повідомляє про своє перетворення шляхом реорганізації в ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «К О Н Т Р А К Т»

Posted 7 12 21

Дане рішення було прийнято Загальними зборами членів ТОВАРНОЇ БІРЖІ «К О Н Т Р А К Т» 06.12.2021р.

Внесено зміни до Господарського кодексу в частині вимог до статуту ТОВ і ТДВ: Закон прийнято

Posted 18 2 21

3 лютого, народні депутати прийняли Закон "Про внесення змін до Господарського кодексу України щодо усунення правових колізій у вимогах до статуту товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю" (законопроект № 3497.

Read the rest of this entry »

Чи є об’єктом оподаткування ПДВ операції з реалізації майнових прав на нерухоме майно?

Posted 18 2 21

Згідно з п. 185.1 ст. 185 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктом оподаткування є операції платників податку, зокрема, з постачання товарів, місце постачання яких розташоване на митній території України, відповідно до ст. 186 ПКУ, у тому числі операції з передачі права власності на об’єкти застави позичальнику (кредитору), на товари, що передаються на умовах товарного кредиту, а також з передачі об’єкта фінансового лізингу в користування лізингоотримувачу/орендарю.

Read the rest of this entry »

Акции HSBC рухнули до минимума за 25 лет на фоне расследования

Posted 22 9 20

Акции британского HSBC Holdings Plc, крупнейшего банка Европы, рухнули до минимальной отметки за 25 лет на фоне серии публикаций о расследованиях международного консорциума журналистов (ICIJ).

Read the rest of this entry »

Зміни у діяльності товарних бірж

Posted 4 9 20

Вже понад два десятиліття біржовий ринок лихоманить. Ліберальне законодавче поле дозволяло товарним біржам торгувати майже всіма видами активів — від зерна та цукру до нерухомості та автомобілів. Торгами це було складно називати, швидше, щось на кшталт нотаріального засвідчення угоди. Деякі біржі створювали «бізнесмени» для проведення тільки однієї конкретної операції, адже це дозволяло оптимізувати податкове навантаження та ухилитися від певного виду відповідальності, а доля біржі таких бізнесменів мало цікавила. 

Read the rest of this entry »

Основные индексы США побили рекорды на фоне данных о коронавирусе

Posted 13 2 20

Как сообщает «РБК», американские индексы Dow Jones, S&P 500 и NASDAQ Composite во время торгов в среду, 12 февраля, достигли рекордных значений после появления новостей о том, что вспыхнувший в Китае коронавирус перешел к стадии регресса
Подробнее на https://aurora.network/articles/6-jekonomika/76732-osnovnye-indeksy-ssha-pobili-rekordy-na-fone-dannykh-o-koronaviruse

Read the rest of this entry »

Трамп указал на снижение индекса Dow Jones в связи с выступлением главы ФРС

Posted 13 2 20

Президент США Дональд Трамп во вторник связал снижение индекса Dow Jones с выступлением главы Федеральной резервной системы (ФРС) США, выполняющей функции Центрального банка, Джерома Пауэлла на слушаниях в комитете по финансовым услугам Палаты представителей Конгресса
Подробнее на https://aurora.network/articles/163-zajavlenija/76735-tramp-ukazal-na-snizhenie-indeksa-do-ones-v-svjazi-s-vystupleniem-glavy-frs

Read the rest of this entry »

Внешняя торговля в 2013-2018 гг.: Украина практически не смогла компенсировать потери на рынке РФ другими направлениями (Инфографика)

Posted 21 5 19

В минувших публикациях Нова Влада проанализировала итоги внешней торговли Украины товарами в 2018 г.: экспорт и импорт. Одна из неприятных тенденций для украинской экономики – рост высокими темпами дефицита торгового баланса (на 55% в 2018 г., по сравнению с 2017 г.) на фоне традиционно низкого роста ВВП (около 3% за прошлый год).

Read the rest of this entry »

Фондовые индексы Европы завершили торги без единой динамики

Posted 5 2 19

Большинство фондовых индексов государств Западной Европы завершили в минусе торги в понедельник, в том числе из-за слабой отчетности ряда компаний и уменьшения котировок акций представителей горнодобывающего сектора.

Read the rest of this entry »

Федрезерв США сохранил базовую ставку

Posted 30 1 19

Ключевая процентная ставка осталась на уровне 2,25-2,5% годовых после повышения в декабре 2018 года.

Read the rest of this entry »